ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРЕБАРУВАЊЕТО

Вид на Cashback:

12
км


Сподели
  Facebook
  Google +
  Twitter
  Xing
  LinkedIn
  EMail
Енерџи Стојков-Џајо

Енерџи Стојков-Џајо

ID на трговски партнер:36300550
Резиме
Продажба на соларни панели и бојлери, сувенири, предмети за домаќинство
Контакт
Моб. +389 78 446 750
Адреса
Населено место без уличен систем бб, Василево
2400 Strumica
2%
1%
Cashback:
Лојална предност:
Вие сè уште не сте член на Lyoness?

Не ги пропуштајте многубројните предности, понуди и попусти при пазарувањето! Членството е бесплатно и без обврски!

Cashback картичка
Покажете ја едноставно Вашата картичка за предности на касата кај трговските партнери на Lyoness пред да ја платите сметката и платете како вообичаено за Вашите избрани производи или услуги. По плаќањето, членот ги добива своите договорени членски предности од Lyoness.

Совет: Картичката служи само за евидентирање на Вашите податоци како член на Lyoness и не е средство за плаќање
(x) Затвори
Оригинални ваучери
Оригиналните ваучери/картички за подарок се ваучери на нашите трговски партнери кои се претходно купени преку Lyoness. Истите може да ги нарачате (на пример: преку онлајн продавницата на Lyoness), да ги купите директно од канцеларијата или од местата за продажба на ваучери.
(x) Затвори
Онлајн купување
Имате дополнителни прашања во врска со Вашите купувања, предности или во врска со онлајн купувањето? Потребната информација можете да ја видите во нашитеFAQs.
Не ги пропуштајте новите ваучери и искористете ги многубројните акции со секое купување!
(x) Затвори
Мобилен Cashback
Мобилните ваучери се достапни во секое време и насекаде, нивната примена е лесна, флексибилни се и може да бидат издавани за конкретна сума.
  • одберете трговски партнер
  • внесете ја вредноста на ваучерот
  • генерирајте ваучер
  • прокнижете го ваучерот
Повеќе детали >>
(x) Затвори

Енерџи Стојков-Џајо нуди наејвтини цени на соларни бојлери од 150, 200 и 300 литри, како и соларни панели за струја, инвертери, акумулатори.

Исто така, Џајо Ви нуди широк асортиман на сувенири, предмети за домаќинството, цвеке...

Продавниците на мало се наоѓаат во Струмица на улиците Браќа Миладинови бр.23 и Ленинова бр.29,  додека магацинот на големо се наоѓа во с.Василево (Индустриска зона бб) Струмица.

 


Приказ на сите места

- Членскиот попуст важи доколку плаќањето се изврши во рок од 20 денa од денот на испораката.
- Членскиот попуст не важи доколку плаќањето се врши со кредитна / дебитна картичка или после претходно договорен попуст.