ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРЕБАРУВАЊЕТО

Вид на Cashback:

12
км


Сподели
  Facebook
  Google +
  Twitter
  Xing
  LinkedIn
  EMail
Coin Casa - Macedonia

Coin Casa - Macedonia

ID на трговски партнер:36300445
Резиме
Трговија на мало со производи за домаќинство
Контакт
Тел.: +389 75 282 664
Адреса
Скупи бб
1000 Skopje
2%
1%
Cashback:
Лојална предност:
Вие сè уште не сте член на Lyoness?

Не ги пропуштајте многубројните предности, понуди и попусти при пазарувањето! Членството е бесплатно и без обврски!

Cashback картичка
Покажете ја едноставно Вашата картичка за предности на касата кај трговските партнери на Lyoness пред да ја платите сметката и платете како вообичаено за Вашите избрани производи или услуги. По плаќањето, членот ги добива своите договорени членски предности од Lyoness.

Совет: Картичката служи само за евидентирање на Вашите податоци како член на Lyoness и не е средство за плаќање
(x) Затвори
Оригинални ваучери
Оригиналните ваучери/картички за подарок се ваучери на нашите трговски партнери кои се претходно купени преку Lyoness. Истите може да ги нарачате (на пример: преку онлајн продавницата на Lyoness), да ги купите директно од канцеларијата или од местата за продажба на ваучери.
(x) Затвори
Онлајн купување
Имате дополнителни прашања во врска со Вашите купувања, предности или во врска со онлајн купувањето? Потребната информација можете да ја видите во нашитеFAQs.
Не ги пропуштајте новите ваучери и искористете ги многубројните акции со секое купување!
(x) Затвори
Мобилен Cashback
Мобилните ваучери се достапни во секое време и насекаде, нивната примена е лесна, флексибилни се и може да бидат издавани за конкретна сума.
  • одберете трговски партнер
  • внесете ја вредноста на ваучерот
  • генерирајте ваучер
  • прокнижете го ваучерот
Повеќе детали >>
(x) Затвори

CoinCasa е бренд кој го опфаќа делот од групацијата Coin кој се однесува на делот на домашното уредување. Брендот достигнува високо ниво на препознатливост во целиот свет и станува еден од најкористените брендови во овој сегмент.

Во CoinCasa можете да најдете производи од различни делови на уредувањето на домот и тоа: дневен престој, трпезариски и кујнски елементи, производи за уредување на спални соби и купатила, сите со специфичен традиционално романтичен и помалку шик стил.

Coincasa е добро познат италијански бренд за декорација на домот кој нуди уникатна формула за сугестивна и интригирачка домашна средина.

COINCASA асортиман
Coincasa нуди богат асортиман на производи за сите делови во домот како: кујна, трпезарија, дневна, спална соба и бања.  

COINCASA стил
Стилот на Coincasa најчесто е традиционален со етнички и современи ноти. Карактеристичен белег на Coincasa брендот е комбинацијата од различни стилови и влијанија од целиот свет, толкувани со италијанскиот вкус за живеење во домот.


Приказ на сите места